Vissza a főoldalra!
Önkiszolgáló Étterem         Élelmiszer és Pizzéria         Morzsa ABC Főoldal | E-Mail 
Morzsázó Önkiszolgáló Étterem
Bemutatkozás
Letöltések
Étlap (pdf)
Étlap (xls)
Képgaléria
Elérhetőség
Nyitvatartás
 
Morzsa Élelmiszer és Pizzéria
Letöltések és pizzáink
Képgaléria
Elérhetőség
Nyitvatartás
 
Morzsa ABC Alsópáhok
Képgaléria
Elérhetőség
Nyitvatartás

 

Kedves Vendégeink!

Családom és munkatársaim nevében köszöntöm kedves látogatóinkat a Morzsázó Önkiszolgáló Étterem és Élelmiszerbolt honlapján!

2003. április 2-án nyílt meg önkiszolgáló éttermünk. Az étterem megalapításánál fontos szempont volt, hogy a környéken nincs olyan étterem, ahol elfogadható áron, minőségi ételeket lehetne enni.


Önkiszolgáló éttermünk befogadó képessége 50 fő plusz a teraszon 30 fő.

Csoportos étkeztetés lebonyolítását vállaljuk. A csoportok étkezésszervezését előzetes ajánlatadás alapján kedvezményesen biztosítjuk: hívja a 83/312-534-es éttermi számunkat vagy a 30/4189-692-n a cégtulajdonost, Klumzer Istvánt.

 

Az épület 147 nm-es, ebből 67 nm a vendégtér. Állandó vendégeink között megtalálhatóak irodaházak dolgozói, ügyvédek, vállalkozók, kisiparosok, építő kisiparosok, egyetemisták egyaránt. Éttermünk az előirt szabályozásoknak teljes mértékben megfelel. A vendégtérben 3 db önkiszolgáló pult, salátás vitrin, 1 kávéfőző található. A konyhában professzionális technika áll szakácsaink rendelkezésére: kombisütő, fritu, rostsütő, hűtött munkaasztal, 8 férőhelyes gáztűzhely, hűtőkamra, szakosított hűtők.
Éttermünkben HACCP minőségbiztosítási rendszert működtetünk.

Üzletünk, éttermünk és pizzériánk Keszthely belvárosában, a Rákóczi téren, a Skála Áruházzal szemben találhatóak. A parkolás 20 férőhelyes parkolóban megoldott.

Készséges kiszolgálással, kellemes környezetben, állandóan bővülő választékkal várjuk kedves Vendégeinket a Morzsázó Önkiszolgáló Étteremben, Élelmiszerboltban és Pizzériában!

Vállalkozásunk életében újabb lépést jelent az étterem és a bolt között kialakítandó pizzéria, melyben házhozszállítást is tervezünk.

Éttermünkben két szakács gondoskodik a finom ízekről és minőségi ételekről: magyaros ízekben járatos főszakácsunk és kollégája, aki a köretek készítésében és a tálalásában segít.
Déli órákban 36 - 40 féle készétellel várjuk vendégeinket, ezen kívül frissensültek, 10 féle köret és 20 féle savanyúság színesítik az étlapot. Természetesen nem feledkezünk meg vegetáriánus vendégeinkről sem, többféle húsmentes ételből választhatnak nap mint nap.

 

Ellentétben a gyorsbüfékkel nálunk családias hangulatban fogyaszthatja friss ételeinket, amik között főzelékfélék is megtalálhatóak.

Banki terminál mindegyik üzletünkben üzemel, így lehetőség van bankkártyás fizetésre.

Az alábbi Étkezési utalványokat fogadjuk el Éttermünkben: