Vissza a főoldalra!
Önkiszolgáló Étterem         Élelmiszer és Pizzéria         Morzsa ABC Főoldal | E-Mail 
Morzsázó Önkiszolgáló Étterem
Bemutatkozás
Letöltések
Étlap (pdf)
Étlap (xls)
Képgaléria
Elérhetőség
Nyitvatartás
 
Morzsa Élelmiszer és Pizzéria
Letöltések és pizzáink
Képgaléria
Elérhetőség
Nyitvatartás
 
Morzsa ABC Alsópáhok
Képgaléria
Elérhetőség
Nyitvatartás

 

Kedves Vendégeink!

Családom és munkatársaim nevében köszöntöm kedves látogatóinkat a Morzsázó Önkiszolgáló Étterem és Élelmiszerbolt honlapján!

 

Élelmiszerboltunkat 1993 novemberében nyitottuk meg. Ekkor még csak 46 nm-en, - kis helyisége miatt kapta az üzlet a "Morzsa" nevet - később már nagyobb üzletben tudtuk kiszolgálni vevőinket.

Az élelmiszerboltot a kezdetektől önkiszolgáló formában üzemeltetjük.

Üzletünkben, a követelményeknek megfelelően van csemegepult, mélyhűtő, hűtőregáló, IBM számítógépes pénztárgép, vonalkód rendszer, légkondicionáló.

Az alapvető élelmiszereken kívül nálunk édességet, többfajta tejterméket, mindig friss zöldség- és hentesárut is talál a kedves vásárló. Több beszállítóval is kapcsolatban állunk, sok esetben azonban saját beszerzést alkalmazunk.

Üzletünk Keszthelyen egyedüliként, a Reál Üzletlánc tagja.

Vállalkozásunk életében újabb lépést jelent az étterem és a bolt között kialakítandó pizzéria, melyben házhozszállítást is tervezünk.

Üzletünk, éttermünk és pizzériánk Keszthely belvárosában, a Rákóczi téren, a Skála Áruházzal szemben találhatóak. A parkolás 20 férőhelyes parkolóban megoldott.

Készséges kiszolgálással, kellemes környezetben, állandóan bővülő választékkal várjuk kedves Vendégeinket a Morzsázó Önkiszolgáló Étteremben, Élelmiszerboltban és Pizzériában!

Fontos momentumnak számít vállalkozásunk életében, hogy Alsópáhokon, a Fő út mellett,  210 nm-en, nagy parkolóval új élelmiszerüzletet nyitottunk, Morzsa ábécé néven. Új üzletünkkel elsősorban a Sármelléki Reptér forgalmát célozzuk meg.

 

Banki terminál mindegyik üzletünkben üzemel, így lehetőség van bankkártyás fizetésre.

Az alábbi Étkezési utalványokat fogadjuk el Boltjainkban: